Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapılarının ve henüz birgani yangın ekipmanın nasıl kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın nasıl sağlandığını öğrenmek kadar baz durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar acil konum anında bapnın mümkün olan en azca dakika kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili hatır anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya gerçek kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları derunin bu menteşelerin sağlamlıklı çkırmızıışması ve bapyı mazi kapatması gerekir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

 60dk ve 120dk üzere averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat öteki kapı imalatları kadar değildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Birfena firma ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve gönül güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Bina çışitalarında kullanılan kapılar işlemlevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği dâhilin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar kucakeride kuşatılmış kalabilir.

Kayranında mütehassıs ve sertifikalı kaynakçılarımızın katkıları ile her projeye onat yangın merdiveni üretimi yapılabilmektedir.

Bunun kucakin bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil Yangın Merdiveni Kapısı ve kırmızı renkler başta cereyan etmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yönlü fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca iyi olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanların kolayca boşaltma olmalarını sağlamlar.

Yangın kapısı nedir ve ne ustalıke yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini çıkarmak için kullanılan bir kapıdır.

Report this wiki page